Entropi Fylms

Inquieta, minuciosa i emprenedora. Entropi Fylms és la petita productora audiovisual de la Júlia de Balle, nascuda fa 25 anys. Va escollir la seva carrera per instint: malgrat va iniciar el batxillerat tecnològic, amb la intenció d'escollir alguna enginyeria, en una jornada de portes obertes de la UAB va seguir als seus companys d'humanitats a la xerrada de comunicació audiovisual i, tot i que era el primer cop que sentia a parlar d'aquesta carrera, va acabar cursant-la a la UPF de Barcelona i durant l'últim curs va fer un Erasmus a la Freie Universität de Berlín. S'ha mogut pel Festival de Cinema de Sitges, on hi ha treballat 3 anys, i com a voluntària a l'In-edit Beefeater i a la Berlinale. També és amant de la música, col·labora des de fa 7 anys a Ràdio 90 i sempre que pot la viu en directe. El seu últim treball com a realitzadora i editora ha estat en el projecte d'Olga Moreira 440 sota 0º, que es presenta aquest dimarts 21 de juny a Olot. Trobeu-la a www.vimeo.com/entropifylms i facebook.


Pla A?
  El meu pla A ja té molta part de pla B. Treballo duent la comunicació d'RCR Arquitectes (Olot) els matins, a on, ben bé dins del meu camp, he fet un vídeo per una exposició a una galeria del Japó i actualment estic iniciant un documental sobre l'espai on hi ha el despatx d'arquitectes, el seu passat i present. La resta del temps faig projectes audiovisuals a part: la majoria a través d'Entropi Fylms i d'altres amb els companys d'Aixina, una cooperativa audiovisual, com ens agrada anomenar-la.


Inpiracions?
  El que més m'inspira són la música i la literatura. Us en dic un estil i un exponent: el post-rock i en Ray Loriga. També m'inspira la joventut dels 70, sembla que els fulls estaven molt més buits, llavors. Però és una qüestió d'actitud.

Per què?
 Creo per respondre a: la cerca de la identitat, alguna cosa que m'ha deixat bocabadada, qualsevol llengua que no comprenc, un repte, ...


Suggereix-nos un pla B...
  SHMAGA, varis dels vídeos que he fet mostren les seves intervencions... i encara són millors persones ;)



La seva obra:

Instal·lació d'SHMAGA, carnaval 2011. 


       Teaser del documental BARBERI ME LIQUEFECIT.


RCR Arquitectes. Vídeo per a la Gallery MA de Tòquio. 



Marta Rius i Laida Tanco a la Taverna Via Fora de Gràcia.