Eric Melic

Plurivalent, receptiu i productiu. Nascut a Barcelona va estudiar Belles Arts, Disseny i Il·lustració a IDEP. A l'Eric sempre li ha agradat el món del còmic i "les sèries d'animació manga dels anys 80, totes aquelles que feien al Club Súper 3 com Bola de drac o el Dr. Slump", Toriyama és sens dubte un dels seus grans referents. Amb els anys han aparegut al seu treball noves influències però van ser aquestes primeres que el van portar a decidir dedicar-se al dibuix. Des de llavors no ha descartat cap branca creativa i treballa amb il·lustració infantil i de moda, animació, disseny gràfic, còmic i també elabora storyboards per empreses de publicitat. Trobeu-lo a ericvilla.carbonmade.com
Pla A? 
Treballo en un estudi editorial fent il·lustració infantil entre d'altres registres. De moment amb aquesta feina puc viure. Com a Pla B faig treballs més personals només per plaer.
Inspiracions?
Toriyama, Otomo, Mignola, Rizzo, Sienkiewicz o James Jean. També m'agraden molt els llibres  de pelis d'animació, és una feina molt completa i realment espectacular.
Per què?
Sobretot em fa tirar endavant el fet que gaudeixo amb el que faig: creant i dibuixant. Procuro que no es converteixi en una obligació ja que el més important per mi és passar una bona estona davant del paper.
Suggereix-nos un pla B...

L'il·lustrador Roger Ballabrera.

La seva obra: