Nifava

Conceptual, simple i transgressor. Nifava són un col·lectiu de grafistes creatius amb inquietuds socioculturals, no tenen secretària ni oficines i són amants de les idees representades amb senzillesa. Nifava és una excusa per fer les coses bé, per sorprendre i per superar-se dia a dia. Són inconformistes i perfeccionistes, diuen les coses d'una altra manera i volen que els seus projectes transmetin el màxim amb el mínim. Nifava neix al 2004 entre Banyoles i Girona, i mica en mica ha anat creixent. Actualment són tres integrants (Oriol Piferrer, Miquel Amela i Ferran Rodríguez) experimentant en el que creuen que són bones idees.
Trobeu-los a nifava.com i al facebook
 
Pla A?
  Actualment tots tres som autònoms i treballem com a grafistes. El nostre "pla" és aconseguir que el pla A i el pla B esdevinguin un de sol, per això intentem enfocar tots els nostres projectes (siguin o no de Nifava) amb la mateixa exigència i il·lusió.

Inspiracions?

  Les coses mal fetes ens inspiren per fer-ne de ben fetes i les ben fetes ens inspiren per fer-ne de millors. Entre els nostres referents hi podem trobar qualsevol persona que s'expressi d'una manera similar a la nostra, sigui en el camp que sigui. Els treballs seleccionats als premis Laus continuen marcant un bon nivell com a referent del nostre camp.

Utopia?
  La motivació per seguir evolucionant conjuntament i aconseguir millors resultats en cada projecte.

Suggereix-nos un pla B...
 Anneke Stolk dissenyadora de joies i Isabel Amela creadora de figures de ceràmica personalitzades. 

La seva obra: