Miu Mirambell

Llapis de colors, gats i ocells són la base de les il·lustracions de la Mireia Mirambell, una jove llicenciada en Belles Arts a Barcelona que poc a poc va donant a conèixer la seva obra. Ha treballat com a directora d'art a la revista Jaç (Grup Enderrock), a la discogràfica Sinnamon Records, a la publicació lamonodigital i amb el dissenyador Martí Guixé, entre altres. Actualment compagina feines de disseny i il·lustració, des de portades per discs, dibuixos per a nens, per editorials o per a festivals, amb treballs personals. Ara està immersa en un projecte d'intervenció urbana que l'ha portat des del barri del Born de Barcelona fins al districte de Brooklyn a Nova York. Inquieta i enèrgica Miu Mirambell també forma part del col·lectiu Adicciones Porquesi.
Trobeu-la a missmigajasdepan.blogspot.com

  

Pla A?
  Aquests últims anys em dedico a saltar de feina en feina per poder sobreviure.  

Inspiracions?
  Sóc francòfila total, enamorada del cinema i la literatura francesa. També m’inspira el paissatge finlandès, em relaxa i em fa crear. 

Per què? 
  Faig coses perquè sóc un cul inquiet sinó seria carn de psicòleg. També, és clar, per la vanitat pudorosa d’agradar.

Suggereix-nos un pla B...
   Us vull proposar un cuiner que es diu Oriol Sala i després de treballar amb el Paco Guzmán i a desenes de restaurants de qualitat regenta un bar a Vic.



La seva obra: