Albert Ibanyez


Podríem dir que l'Albert Ibanyez ja es dedica al seu pla A, però poc a poc va definint la seva proposta creativa personal mentre que ja són diverses les oportunitats que ha tingut per publicar els seus dissenys editorials i projectes de comunicació gràfica. Va graduar-se en Disseny a l’Escola Superior Elisava (Barcelona) i va obtenir el Bachelor of Arts with Honours in Design a la Winchester School of Art (Southampton).
Els seus treballs es centren en la funció i objectius del projecte comunicant-ho amb la tipografia i el color com a base. Els seus projectes artístics personals posen al límit la funció de l'espai, plantejant-ho a partir de la prohibició, transformació, trasllat o redistribució d'aquests mateixos espais. Trobeu-lo a albertibanyez.com.


Pla A?
  Treballo com a freelance per institucions del sector cultural com la Fundació Antoni Tàpies o Can Xalant i col·laboro amb altres artistes. El pla A és seguir dedicant-me al disseny i fent projectes artístics però estilitzant-ho cada vegada més.

Inspiracions?
  Els meus referents son Reid Miles, Peter Saville, Saul Bass, Paul Rand. M'inspiren revistes com la OASE.

Per què? 
Aportar el meu punt de vista que pugui transcendir a algú. El feedback positiu o negatiu m'ajuda a seguir creant.

Suggereix-nos un pla B...
   Una il·lustradora: Amaia Arrazola una dissenyadora: Lucía Castro i un cal·lígraf: Oriol Ribas.La seva obra: