Jeez Vanilla

Fantàstica, perdurable i vintage. Jeez Vanilla és l'Adriana Bellet. Nascuda el 1984 a Barcelona, va estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. En acabar la carrera es va traslladar a Londres, on va començar treballant de dissenyadora gràfica. Amb la inquietud de conèixer altres tècniques i embrutar-se les mans va cursar un postgrau en Disseny de Superfícies a la University of the Arts London. Allà va treballar la impressió sobre diferents suports com el paper i el tèxtil i la ceràmica, de la que es va enamorar. Els seus dissenys presenten històries que esdevenen una invitació a imaginar les aventures i fer de l'acte rutinari de menjar un moment una mica més entretingut. Rodejada de plats i tasses fa un any que treballa des de Madrid. Trobeu-la a jeezvanilla.com / compreu les seves peces on-line a etsy.com/shop/jeezvanilla i físicament a Verde Jade de Barcelona.

Pla A?  
  Ara per ara el pla A és intentar fer del pla B l'únic pla! Cosa que s'acaba traduint en qualsevol tipus de feina, creativa o purament mercenària que em caigui a les mans per poder permetre'm les hores a l'estudi!

Inspiracions?
  Generalment qualsevol cosa amb cert regust de naftalina! A vegades una novel·la, una pel·lícula, un matí als Encants, les cançons de la Fitzgerald, la fotografia de Cecil Beaton o les il·lustracions de la Lizzy Stewart.

Per què? 
  Perquè és l'única cosa en aquesta vida per la qual tinc paciència de sant!

Suggereix-nos un pla B...
  L'escultora i il·lustradora Sophie Aguilera, que fa unes peces increïbles. L'Irene Vidal, de la que en sóc fan des dels temps universitaris i que s'ha d'animar a fer moltes més il·lustracions i la Mireia Mirambell, que utilitza els colors com ningú!



La seva obra: