Spurnes

Duresa i fragilitat; [art]esania. Jordi Pagès Traveria i Santi Badosa Molas són dos creadors provinents d’oficis diferents: per una banda el vidre i per l’altra el metall, junts han creat Spurnes. El seu projecte es basa en l'elaboració d'escultures, mobiliari i elements decoratius d'interiorisme que uneixen ferro, vidre i altres materials com el basalt. Les seves peces, caracteritzades per una gran consciència en el treball d'ofici, ja comencen a arribar a alguns locals de restauració.
Trobeu-los a web / facebook
Contacteu-los a spurnes@spurnes.com

Pla A?
  En Jordi treballa amb el seu projecte personal Foos i en Santi és llauner. Els nostres oficis ens han servit per crear Spurnes i l'objectiu és donar-ho a conèixer sense deixar de fer el que hem vingut fent els darrers anys. 
Inspiracions?
  Les formes orgàniques, colors i textures que ens proporciona la natura són la nostra principal font d'inspiració compartida. 
Utopia?
  La unió de la creació artística amb l'ofici és la raó del que estem fent. És molt important la vinculació entre art i artesania, artesania amb qualitat, amb ofici. 
Suggeriu-nos un pla B...
  Gisel Castells Pujol i Arnau Bielsa (no tenen lloc web però en breu els descobrirem).


L'obra d'Spurnes: